Övriga tjänster

Massage

Jessika är diplomerad massör vid Axelsson Gymnastiska Institut med mycket goda referenser från uppdrag hos företag och på salong. Jessika tycker att massage är ett fantastiskt sätt att ge sin kropp en chans att varva ner och även en förebyggande hälsoåtgärd. Massagen verkar avslappnande och lugnande för sinne och kropp genom att beröringen frigör oxytocin, kroppens egna lugn-och-ro-hormon.

massage

Företagsmassage

Massage är en friskvårdsbehandling som både företag och anställda har nytta av. Jessika kommer till er arbetsplats. Behandlingen består av klassisk massage på bänk eller sittande massage på massagestol. Vi arbetar mest med rygg, nacke och axlar så att kroppen får möjlighet att vila och återhämta sig.

Eventmassage

Anlita Jessika som massör till er friskvårdsdag, event eller som ett glatt inslag vid ett annat tillfälle! Behandlingen är sittande massage (5-15 min/behandling) på massagestol eller vanlig stol. Jessika har många års erfarenhet av events och behöver du hjälp med ett bra och fungerande upplägg så kontakta henne via formuläret nedan.

trägubbe
företagsmassage

Massage -workshop

Jessika lär er att bli varandras massörer på företaget. Hon visar olika enkla massagegrepp som fokuseras till axlarna, nacken och huvud, ryggen, armarna och händerna. Massagen utförs med kläder och sittandes på en vanlig stol eller pall. Denna workshop skapar garanterat skratt och energifylld god stämning och bättre gemenskap.

Massage för privatpersoner

På salongen Face & Body Inn erbjuder Jessika behandlingar flera dagar i veckan. 

Jessika ger även massage i separat behandlingsrum i sin bostad i Täby.

spa

✓ Ansvars- och patientförsäkring och utrustning ingår i alla  våra massagetjänster.

Friskvårdskonsult/Hälsocoach

Jessika är diplomerad friskvårdskonsult, hälsocoach vid Axelsson Gymnastiska Institut samt Diplomerad Mindfulness och MediYoga instruktör/Balansinspiratör vid Balansinstitutet.
Jessika vill skapa mer välmående och hållbara arbetsplatser med fokus på att motverka stressrelaterad ohälsa och erbjuder tjänster såsom:
• Kartläggning av friskvård på företag, analys och förslag på åtgärdsprogram. Även genomförande av åtgärder.
• Föreläsningar inom återhämtning och stresshantering.
• Program inom MediYoga och Mindfulness och stresshantering.
Vill du veta mer? Kontakta oss

Vad tycker våra kunder?