FeelnJoy VR Spot

Förnyad energi med virtuell verklighet

Vill du komma bort en stund till en värld av avkoppling och återvända lugnare och starkare?

Vårt Virtuella Spa ger snabbt en en känsla av att vara på en annan plats genom Virtuell Verklighet. Ge dina anställda en avkopplande minisemester på stranden, i skogen, vid sjön eller solnedgången – utbudet är stort! Upplevelserna minskar stressnivån, kickar igång immunförsvaret och ökar fokuset. Efter mindre än en tio minuters paus kan man återgå till arbetet med förnyad energi.

vr spot

✓ Enkelt att använda

✓ Bärbart

✓ Kostnadseffektivt

✓ Individanpassat

Våra upplevelser

Vi har gjort ett noggrant urval av bästsäljande appar och kan erbjuda över 100 hänförande miljöer med lugnande ljudspår och handplockade meditativa lektioner. Vi ordnar företagslicenser och anpassar utbudet efter ert behov.

Exempel på de olika naturscenerna:

strand

Stranden

Flera studier bekräftar att strandlika miljöer kan ha positiva effekter på våra hjärnor och vår mentala hälsa. Se hur vågorna slår in mot stranden, lyssna på vågbruset och känn hur lugnet börjar infinna sig.

skog

Skogen

Lövskog med öppna, ljusa partier och höga träd med vida kronor har flera egenskaper som underlättar återhämtning från stress.

sjö

Sjöar

Njut av en stund vid en solig glänta bredvid sjön och hör det vackra fågelkvittret. Ger garanterat vårkänslor.

solnedgång

Solnedgången

En rogivande solnedgång vid havet ger lugn och tid för reflektion.

Våra paketlösningar

Vi levererar en totallösning till er som kund från planering, genomförande och uppföljning. Ni kan välja att från ett allt-i-ett-lösning eller endast välja ett headset med mjukvara.

FeelnJoy VR Well Spot

Vi skapar en yta för avkoppling med inredning och virtuell verklighet för en eller flera användare. Genom ett nära samarbete med Input interiör, Nordens ledande oberoende inredningskoncern, har vi ett stort utbud på sköna vilostolar och annan inredning för skapa vackra, stressdämpande och hälsofrämjande miljöer.

vr glasögon
vr för äldre

FeelnJoy VR för äldreboende

Med VR-tekniken kan de boende komma till platser de aldrig haft möjlighet att uppleva annars. Det är ett fantastiskt sätt att förhöja de äldres livskvalitet. Kombinera med massage och det blir en dubbeleffekt!

FeelnJoy VR i vilorummet

Låt inte vilorummet vila! Med FeelnJoy VR blir en vistelse i vilorummet en helt annan upplevelse.

vr vilorum
vr för event

FeelnJoy VR Event

Vill ni erbjuda en annan typ av upplevelse på företagets hälsovecka/hälsodagar? Vi kommer ut till företag med utrustning och möbler och skapar en tillfällig yta för återhämtning.
Här får besökaren komma bort en stund i värld av avkoppling för att återvända efter 5-10 minuter, lugnare och starkare. Vi anpassar upplevelserna efter företagets behov.

FeelnJoy VR vid ditt skrivbord

En del organisationer har länge använt tysta rum och meditationsrum som en medarbetarfördel.
Med FeelnJoy VR kan varje skrivbord bli en port till en avkopplande virtuell semester.

man med vr

I alla våra paketlösningar ingår alltid:

Hårdvara

Mjukvara

Övrigt

Upplevelser som berör - tilläggsprodukter

I vårt VR koncept stimuleras synen och hörseln. Förstärk upplevelsen ytterligare genom att andra vilsamma stimuli för att få en snabbare effekt av känslan av att vara på en annan plats.

Lägg till en ram runt varje produkt och öka avståndet lite mellan varje, nu är text blocken ganska nära varann.

Doft

Vårt luktsinne är starkt kopplat till grundläggande funktioner som minne och känsla. Genom luftfuktare så förbättras luftkvaliteten och sprider önskad doft (kopplat till vilken typ av upplevelse) med aromaterapi.

Sand

Sand mellan tårna? Det som forskare kallar "jordning" anses ha positiva effekter på våra hjärnor och vårt välbefinnande. Med våra lådor med sand i förhöjs strandupplevelsen.

Inredning

Vi skapar zoner för optimal avkoppling efter ert behov (ingår i VR Well Spot)

Värme

Värme hjälper kroppen att slappna av snabbare. Vi erbjuder olika typer av lösningar alltifrån högkvalitativa infraröda värmepaneler som monteras i taket till värmedynor i vilostolen.

Flowpillow

Få dubbel återhämtningseffekt genom Sveriges populäraste massagekudde som fungerar för hela kroppen. Med kraftig infraröd värme och djupgående massage får man en effektiv behandling för trötta och stel muskler.

Sensory Mask

Få en intensivare upplevelse med dofter, värme, vibration mm bara genom att koppla ihop VR-headsetet med en multisensorisk mask!

Massage

Kombinera VR upplevelsen med massage. Massagen sker på händer eller fötter samtidigt som man befinner sig i den avkopplande virtuella miljön.

WOW-upplevelser med tre steg